Skjutbloggen

2013-03-09

 

FT-träning/tävling

 

Fasen vad roligt det var att få ut o lufta bössorna i naturen, alla gick omkring med ett leende på läpparna. Tror vi fick 3 nya medlemmar också idag. Stort tack till päran som driver utvecklingen framåt med rekordfart :)

Tyvärr fick jag inte med alla på bild eftersom vi var lite utspridda och jag missade även bild på de svåraste målen. Ekorrar som satt instuckna i kaninhål på 25 meters vallen :)

Här är det pelle, päran, Håkan och Kim som är vid en station.

Stilstudie pelle

Exempel på tre mål, avstånd 15-35 meter

Håkan och Kim vid en station

2013-02-16

 

Perfekt väder för skytte, nåja nästan iaf :) Totalt var det 11 skyttar som trotsade det råa blidvädret, två sölvesborgare som bara kollade in faciliteterna och vilka gubbs och dam som pangar sig genom vintern. Korvgrillningen lockade rejält när man bränt av några bulor, tack för den.

 

2013-01-22

Alla närvarande skyttar klarade provet för skyttekortet med bravur.

GRATTIS kompisar!

 

2013-01-15

Ny genomgång inför skyttekortet, 14 personer som pluggade och drack kaffe :) Magnus skötte undervisningen med bravur och oldtimererna Bosse och Loffe kom med tips och skyttehistorier.

 

Två som sköt, Jazz o Johan, Johan som är ännu en ny medlem. VM mästare i svartkrut, SM mästare i luft o sportskytte och jag vet inte allt. Många duktiga skyttar och mycket kunskap finns det att hämta in för den som vill prova på. Alla är välkomna :)

 

2013-01-08

Ett glatt gäng på 14 personer samlades idag för första genomgången av skyttekortet. Alla fick inte plats på bilden, fast jag klippt o klistrat :) Skytteföreningens utveckling går med rasande fart och medlemmarna strömmar in i en jämn fart. 

glatt-gang.jpg

2012-11-10

Full fart på 50 meters banan idag, 10 man som kom och gick under dagen. Luft och 22LR stod på schemat.

 

 

2012-11-06. Stilstudie Magnus.

Leif och Bosse i diskussion...........

......med Loffe. Troligvis stora planer som smids.

 

Första luftskyttedageen inomhus 2012-10-23.

Många skyttar dök upp och en trevlig gemenskap spred sig efterhand som tavlorna blev perforerade och kaffet uppdrucket. Duktiga skyttar som skjuter med diverse vapen och med superb precision ;